23


23 måneder og i den forbindelse har Ø ordnet med en tur til Køben, båt/tivoli/båt hjem. Jeg har det fineste i verden, elsker deg gutten min! Nå skal jeg og tekoppen min krype inntil den beste og tryggeste personen i verden og le sammen med han til "Cougar Town", før senga kaller.

16 kommentarer:

Julie sa...

Dere er så søte!

metallicatrollet sa...

^ What she said. :)

hjertevill sa...

Så koselig! Skulle til å si at dere får kose dere, men av det inntrykket jeg har fått gjennom bloggen tror jeg dere gjør det uansett hvor dere er :) Kos dere ekstra masse da.

pernille sa...

Så koselig, gratulerer!

Else sa...

deilige merker etter de festivalarmbåndene!!

btw. kjempe gøy å hilse på deg på Roskilde! håper mobilen din er i orden nå :)
ses sikkert når jeg flytter til Oslo, eller på Roskilde neste år! :)

nikoline sa...

å..

Anonym sa...

<3 !!!

halvor sa...

væme!

Elena sa...

jeg "traff" deg på roskilde :) jeg husker jeg synes du var en kjempesøt jente som har en veldig fin blogg. Takk for en fin roskilde!

Anonym sa...

Så fine dokke er ilag!

kristin sa...

og du sier du aldri blir brun !!!!

hanne sa...

jeg hadde det på samme måte da jeg kom hjem fra ekstremsportveko for første gang, så jeg forstår hva du mener. jeg har lest bloggen din lenge, og liker den veldig godt, men det ble litt mye syting og umodenhet nå, for å være ærlig. det er jo virkelig ikke synd på deg fordi du har hatt det sykt gøy. men hvis du ikke vil vite hva leserne dine syns om det du blogger, så er det jo det samme :)

Christine sa...

Hanne: om du leser bloggen min som du sier så er det veldig rart at du ikke har fått med deg alt jeg skriver. Det å komme hjem fra tidenes uke og innse at regninger jeg ikke har penger til å betale samt andre problemer i livet mitt som jeg ikke skriver om på bloggen ødelegger meg. jeg har slitt lenge nå med jævligere ting enn som så og da er det ekstremt antiklimaks å innse at problemene fortsatt er der når jeg kommer hjem.

Marianne sa...

Herlige bilder, du er kjempeflink (: Ikke bry deg om dårlige tilbakemeldinger. En blogg er personlig, og gjenspeiler deg som person. Det er din frihet å poste det du vil, folk velger selv om de leser eller ikke. Jeg var ikke på Roskilde selv, fordi jeg valgte Hovefestivalen i stedet. Synes det er kjekt å få se og høre litt om hvordan det var jeg. Stå på, du er kjempeflink : ))

Anonym sa...

Hei! Denne dagen har ikke vært særlig fin for meg hittil. ALt har liksom gått imot meg, men kjæresten og greier å greier! men sannheten er jo bare at det er mitt hodet som er helt på tur, ikke at han har gjort noe galt. Jeg tok turen innom bloggen din og kjente at magen begynte å smile. Du tar så utrolig fine stemningsbilder! you just made my day. Du får kjæreste livet til å se såå hærlig ut, noe som det også er! Keep it up!

Anonym sa...

excellent post, very informative. I wonder why the other experts
of this sector don't realize this. You must proceed your writing. I am confident, you have a huge readers' base already!
My page ... grumpy cat